Tre sider med fokus på det åbne

Hvis du har interesse for at kende åbne licenser, medier, værktøjer og fællesskaber, så vil vi anbefale at du besøger foreningen OpenDenmarks tre projekter Medier for Alle, Tools for Alle og Wiki for Alle.

Medier for Alle vil guide dig til at finde åbne medier, uanset om du har brug for billeder, bøger eller noget andet. Altså en praktisk guide til at finde nogle af de bedste samlinger.

Tools for Alle sætter fokus på værktøjer, software og platforme som kan styrke dig i dit arbejde

Wiki for Alle sætter fokus på alt hvad der begynder med Wiki – fx hvordan vi styrker vores kildekritiske tilgang til Wikipedia ved at læse bag artiklen og fx se historik og diskussionsafsnittene for artiklen.

Alle tre sider er udviklet af OpenDenmark. Tekst og sidernes egne medier er udgivet under cc-by-sa licensen. Alt andet indhold er krediteret, sådan at du kan se vilkår for brug for dem. God fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.