NIN udgiver Ghosts I-V under Creative Commons Licens.

NIN Ghosts I-VDet amerikanske rockband Nine Inch Nails har netop udgivet Ghosts I-V, en samling på 36 instrumental-numre som NIN stiller til rådighed under en Creative Commons BY-NC-SA licens.
“Musikken opstod uventet som resultat af et eksperiment. Regler var: 10 uger, ingen klar plan, ikke noget med at tænke for meget, rent impulsivt. Hvad der end sker bliver det udgivet .. på en eller anden made. (..) Slutresultatet er en stærkt varieret musik som vi kan præsentere udenfor de rammer, et større pladeselskab ville have sat – fra 100% DRM-fri, højkvalitets download til den mest luksuriøse fysiske indpakning vi nogensinde har skabt”
Læs mere om projektet. Download musikken.

One thought on “NIN udgiver Ghosts I-V under Creative Commons Licens.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.