“A Shared Culture”, Nordic Cultural Commons og FSCons

 

>Jesse Dylan (kendt for kampagnevideoen “Yes We Can” ) har skabt denne kortfilm der forklarer idéerne bag Creative Commons. Dylan interviewede bestyrelsesmedlemmerne Hal Abelson, James Boyle, Joi Ito, Michael Carroll, Lawrence Lessig, Molly Shaffer Van Houweling, Eric Saltzman, Jimmy Wales, og Laurie Racine og resultatet blev denne kortfilm, A Shared Culture.To yderst interessante konference løber af stabelen i Sverige næste uge. Nordic Commons Conference tager begreber som open business, public service og pirateri til behandling d. 21-23 oktober, i Stockholm. Umiddelbart efter bygger FS Cons den 22-24 Oktober “bro mellem fri software of fri kultur” i Göteborg. Kom hvis du kan!

FS Cons

Leave a Reply

Your email address will not be published.