Gratis fremvisning af ‘RIP: A Remix Manifesto’ + efterfølgende diskussion – denne gang i Århus

Aarhus Filmfestival & LYNfabrikken inviterer til REMIX:MASH-UP event.

19:30 au2pilot mash-up dj PERFORMANCE
au2Pilot laver elektronisk musik udfra et ideologisk grundprincip om at undgå enhver form for genre-genkendelighed og forudsigelighed. Orden eller kaos – det er ligemeget, så længe det ikke lyder konstrueret.2

20:00 RIP – A Remix Manifesto, dokumentarFILM, Canada 2009, 80 min.
I denne sprudlende energiske film, kaster instruktøren, Brett Gaylor, sig ud i den store kopi-krig, hvor pirater og anti-pirater slås med fildeling, torrents og enorme erstatningskrav som våben. Filmens hovedperson er Gregg Gillis – om dagen ingeniør i biomedicin, om natten den geniale mash-up kunstner Girl Talk, der aldrig har spurgt om lov til at bruge de tusinder af samples, der udgør hans musik.

21:30 Christian Villum fra Creative Commons – TALK om webaktivisme & creative commons græsrodsarbejde for deling, remix og genbrug af kreativt materiale
Christian Villum fra CC Danmark er kendt som en reflekteret og socialt bevidst laptop caféntrepreneur, webaktivist og networker. Han er MA i Kultur, Kommunikation og Globalisering og deler sin tid på en lang række projekter, bl.a. kunst- og teknologi produktionscentret Platform4, hans eget label, Urlyd, og Creative Commons Danmark, som han er public project lead for.

22:15 PARTYtime med dj bang bang club, bar & tagterrasse

Alle tider er omtrentlige.

Torsdag den 10. juni 19:30
LYNfabrikken, Vestergade 49B, Århus
Gratis entré

Læs mere hos Aarhus Filmfestival og LYNfabrikken.

2 thoughts on “Gratis fremvisning af ‘RIP: A Remix Manifesto’ + efterfølgende diskussion – denne gang i Århus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *