CC-licens i brug på Maersk’s officielle website

A.P. Møller-Mærsk A/S, den store danske virksomhed med aktiviteter i 125 lande inden for bl.a. transport og energi, har taget Creative Commons-licens (CC) i brug til udgivelse af officielle profilbilleder i pressesektionen på deres website. Omend der ikke, ihvertfald denne blog bekendt, er udsendt nogen officiel meddelelse omkring det nye tiltag, er det glædeligt at se CC licenserne finder anvendelse i flere og flere sammenhænge, og at aktører på alle niveauer i stigende grad opdager hvordan publicering under CC er en stærk, fleksibel og forretningsmæssig fornuftig måde at gøre indhold tilgængeligt for omverdenen.

Jf. dansk Wikipedia er Maersk Danmarks største virksomhed og den andenstørste i Norden, kun overgået af StatoilHydro, mens den målt på antallet af ansatte overgås af ISS. På verdensplan er containerrederiet Mærsk Line verdens største.

Leave a Reply

Your email address will not be published.