Ophavsret og CC for kvinder

Hvis du hører til den kvindelige del af befolkningen, har du d. 22. februar chancen for at høre om ophavsret på nettet og om de alternative former for rettigheder, som CC tilbyder.

Advokat Simon Hutters fra Advokatkontoret Bender von Haller Dragsted lægger ud og fortæller om de grundlæggende principper for ophavsret. Her vil fokus særligt være på, hvad man må bruge på internettet.

Anden del af aftenen handler om CC og åbne licenser. Her vil it-advokat Martin von Haller Grønbæk fra CC Danmark fortælle om de former for licenser, som CC tilbyder forfattere, musikere, fotografer og andre, der ønsker at stille deres indhold til rådighed på nettet på en ‘moderne måde’, der sikrer, at både indholdet kan tilgås lovligt og anvendes, og som også understøtter moderne forretningsformer. Martin von Haller Grønbæk har været med til at etablere CC i Danmark og er partner i Bender von Haller Dragsted.

Arrangementet finder sted 22. februar 2011 kl. 18 i Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 13C, 1700 København V (Lige bag Café Mandela). Dørene er åbne fra kl. 17. Læs mere om arrangementet på Webgrrls hjemmeside.
Arrangementet er åbent for alle kvinder og er gratis for medlemmer af Webgrrls. Er du ikke medlem af foreningen, koster det 50 kr. at deltage.

4 thoughts on “Ophavsret og CC for kvinder”

 1. hmmm og hvis man var en mand? hvorfor et arrangement kun for kvinder?
  vh Karen (@karmel80)
  ps kan ikke komme men tænkte min lillebror kunne have været interesseret…

  1. Hej Karen,

   nu er det ikke os som har arrangeret, så det er ikke os som har bestemt at mændene skal ekskluderes 🙂 Du kan læse mere om arrangørerne på Webgrrls’ hjemmeside.

   Men der kommer snart flere arrangementer, hvor alle har adgang.

   -Christian

 2. Tak for svar Villum/Christian. Synes bare at rene kvindeting er en lidt sjov ting. Som om at kvinder ikke tør tale hvis der er mænd til stede… også havde jeg tænkt mig at gøre min lillebror opmærksom på arrangementet inden jeg så det kun var for kvinder. Skal nok holde øje med det næste 🙂
  /Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *