Ny video-sektion lanceres – med videoer fra Some Rights Reserved Session #1

Idag lancerer vi et nyt afsnit på dette site. En video-sektion, hvori vi fremefter vil tilføje videooptagelser af mange af de oplæg, som inviterede oplægsholdere fra ind- og udland giver til vores forskellige arrangementer, herunder CC Salonerne og CC Some Rights Reserved Session-aftenerne.

Vi starter med videooptagelser fra Some Rights Reserved Session #1 som løb af stablen d. 8. juni 2011 i Cafeteatret i København. Her kan man se oplæg fra advokat og CC-Lead Martin von Haller Grønbæk, forfatter Dan Larsen og direktør og forlægger fra Rosinante & Co., Tine Smedegaard.

Se disse talks her:

Intro til Creative Commons af Martin von Haller Grønbæk (CC:BY-NC-SA)

Alminding og ejendomsret af Tine Smedegaard (CC:BY-NC-SA)

Forfatterens Perspektiv af Dan Larsen (CC:BY-NC-SA)

Videoerne ligger også i CC Materialer-afsnittet, hvor fremtidige video talks yderligere vil blive placeret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.