Creative Commons Global Summit 2011

CC Global Summit logo

Det er med stor glæde at vi kan annoncere Creative Commons Global Summit 2011, som nu er åben for deltagerregistrering.

Creative Commons Global Summit vil finde sted i løbet af tre hele dage fra 16.-18. september i Warszawa, og afholdes af CC Polen.
Dette års tema er “Powering an Open Future”. Nu hvor CC går ind i sit andet årti, vil prominente tænkere fra fælled-bevægelsen på verdensplan – inklusiv Sir John Daniels fra Commonwealth of Learning, Melissa Hagemann fra Open Society Foundations, CC bestyrelsesmedlem Lawrence Lessig og CC Chief Executive Officer Cathy Casserly – vil samles i selskab med CC’s ansatte, eksperter fra det globale CC-afficiale netværk og andre interesserede for at overveje, “Hvor skal vi hen nu?”

Et af de centrale elementer ved eventet bliver heldagsarrangementet CC Festival lørdag d. 17. september. Denne offentligt tilgængelige dag vil indeholde en bred vifte af paneler, workshops, oplæg og en CC visual arts udstilling, som viser noget af det bedste fra verdens fælled. Festivalen vil indeholde sessioner omhandlende nøgleområder for både CC og lignende communities verden over, inklusiv indenfor uddannelse, forskning, statskundskab, data, erhverv og GLAM-sektoren (gallerier, biblioteker/libraries, arkiver og museer). Festivalen vil om aftenen blive opfulgt af en CC Salon og et event med musikalsk remix-kreativitet.

Creative Commons Global Summit vil også fungere som stormøde og planlægningsforum for selve CC fællesskabet, indeholdende regionale møder, juridiske debatter, community planlægning, træningsworkshops og generelle diskussioner og strategiske betragtninger omkring store temaer for de næste 10 år af CC, inklusiv den nye 4.0 licensversionering. CC bestyrelsen deltager også i forsamlingen for at mødes med fællesskabet og deltage i diskussionerne.
Creative Commons Global Summit er en chance i hele commons-fællesskabet for at kommunikere, fejre og skabe forbindelser. Vi håber så mange som muligt fra offentligheden har lyst til at deltage.

For mere information og for at registrere dig, så besøg Global Summit wikien.
Creative Commons Global Summit er gratis at deltage i, men kræver forudgående registrering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *