Nyt stærkt søgeværktøj for CC-værker

Vore kollegaer i CC Korea har netop lanceret et særdeles stærkt nyt værktøj ved navn Let’s CC, som i praksis er en udvidet søgemaskine som fungerer som samlende portal for en lang række meget store databaser for CC-licenseret materiale. Således hiver den data fra CC’s egen Search, men også fra tjenester som Flickr (billeder), YouTube (video), Jamendo (musik) m.fl. – og mange flere tjenester vil blive tilføjet i den næste tid.

Således er der nu et velfungerende bud på en næsten alt-inkluderende søgemaskine (som alternativ til eksempelvis Google’s CC-søgning, som er tilgængelig via deres avancerede indstillinger, men som de færreste mainstream-brugere kender til).

Prøv Let’s CC her (og læg et bogmærke!).

Leave a Reply

Your email address will not be published.