Den nordiske CC Film Festival nærmer sig! Bliv vært for en filmfremvisning

Nordic Creative Commons Film Festival nærmer sig! Fra 30. august til 8. september vil den første nordiske film festival for film udgivet under Creative Commons licens blive afholdt i hele Norden. En filmfestival som rent faktisk afholdes af DIG!

Et udvalg af 45 højt anbefalede film fylder programmet for festivalen, som derigennem viser filmkunst fra hele verden, i adskillige genrer lige fra dokumentar, animation, fuldlængde spillefilm, musik videoer og helt over i det eksperimenterende. Hvilke af dem skal du se?

Festivalen ønsker at være dér hvor du er: Konceptet går nemlig ud på at DU kan være vært for én eller flere af fremvisningerne. Vælg den eller de film du gerne vil se og opret dig selv med et event på festivalens hjemmeside som “Event Manager”. Du kan enten vise filmen i dit hjem for dine venner eller snakke med en lokal café, bibliotek, forsamlingslokale eller noget helt fjerde om de vil lægge lokaler til en fremvisning. Del derefter eventet i dit netværk og skab dermed et åbent kulturarrangement til gavn for dit lokale community.

Hvis du vil vide mere, så læs VærtsmanifestetEventguiden og denne baggrundsinformation. Det kan også være andre i dit lokalområde er igang med at arrangere noget, og mangler en hjælpende hånd eller et par nysgerrige filmkiggerøjne til selve arrangementet – så hold øje med hjemmesiden.

Følg endvidere festivalen, som arrangeres af en samling Skandinaviske ildsjæle, på Facebook og Twitter – eller skriv til dem på [email protected] med eventuelle spørgsmål og idéer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.