Gæsteblog: Seriously We Think Free Magazine – magasinet der rejserVi giver af og til mikrofonen videre til danske projekter, som vælger at bruge Creative Commons værktøjerne til at bidrage med nye og spændende tiltag i de mange kreative miljøer man finder landet over. Denne gang det internationalt orienterede projekt Seriously We Think Free Magazine, som er sat i verden af de to ildsjæle Elina og Denica:

Vi har arbejdet hårdt i mere end et år og skabt et interaktivt livsstilsmagasin, der rejser. Det er en unik kombination af trykte medier og digitale teknologier. Brugere, læsere, kreative og almindelige mennesker skriver artikler til os, for at inspirere og uddanne læserne. Vi har håndplukket 25 artikler om musik, design, kunst, lavbudget-rejser, usædvanlige måder at leve på, håndlavede ting og madlavning.

Magasinet er bæredygtigt og miljøvenligt, fordi det bliver delt: Efter at have læst det, er brugeren opfordret til at videregive det til en anden person, og kan samtidig spore det ved at bruge vores mobile platform til at se, hvor mange kilometer magasinet har været på rejse, og hvor mange personer der har læst det. Læserne har også mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde spændende præmier.

Takket være Creative Commons kunne vi finde de forfattere og bloggere, der gerne vil dele deres artikler i vores magasin. Alle vores artikler og fotografier har Attribution-ShareAlike CC licens, så folk kan læse bladet, dele indholdet, give det videre til andre mennesker og fortælle om det. Da magasinet deles, gav CC os den bedste mulighed for at gøre en nyskabelse i forlagsbranchen.

Vi har netop vundet 1. pladsen i Copenhagen Business Startup Awards, og vi har endnu flere milepæle, vi planlægger at opnå i de følgende år. Det omfatter flere interaktive sider, spil i magasinet, sider som er forbundet med de sociale medier, bæredygtige ideer, til hvordan man kan indarbejde solceller i papiret, og afspille musik direkte fra siden. Tak til vores bidragsydere og entusiastiske tilhængere, ny-kommende forfattere og læsere, der har været med til at få det til at vokse – og skabe det verdens eneste magasin, der rejser.

Stay tuned for vores nyheder og interaktive real-time kort via vores hjemmeside: http://www.seriously-wethinkfree.com

Du kan også ‘like’ os på Facebook for at vinde nogle fantastiske godbidder eller downloade freebies: https://www.facebook.com/SeriouslyWeThinkFreeMagazine

Og sidst, men ikke mindst, kontakt os gerne i tilfælde af at du ønsker at bidrage – eller bare at sige ‘Hej!’. Vi kan fanges på følgende mail adresse: contact (a) seriously-wethikfree (dot) com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *