Den dansk-islandske musiker Dad Rocks inviterer til remix

dad-rocksDen dansk-islandske musiker Dad Rocks alias Snævar Albertsson, hvis musikalske kreativitet og brug af Creative Commons vi tidligere har omtalt her på bloggen, er nu igen på banen med en spændende måde at involvere hans fans ved hjælp af Creative Commons værktøjerne.

Den islandskfødte musiker har valgt at tillade, at hans musik må blive delt og remixet. Med dette ønsker han at give et modspil til den beskyttede ophavsret og håber, at så mange som muligt vil arbejde videre på hans værker. I en artikel i Jyllandsposten udtaler han således:

»Jeg er stor tilhænger af kreativitet, og jeg tror på, at alle er kreative. De seneste 10 år har den digitale udvikling muliggjort, at vi kan kommunikere og samarbejde på nye måder. Det har jeg lyst til at støtte,« siger Snævar Albertsson.

Hans andet album “Year of the Flesh” udgives 2. april, og i den forbindelse inviterer Dad Rocks alle til at indspille egne udgaver af hans numre. Hvis man sender ham en email, får man instrumental-udgaverne af albummet tilsendt og kan så arbejde videre med dem – og sende resultatet retur. De tre bedste udgaver bliver så udgivet digitalt sammen med pladen under titlen “Year of the Fan”.

For at læse mere om tiltaget, og detaljer om hvordan man deltager, se den fulde artikel i Jyllandsposten.
Læs også Dad Rocks’ tidligere gæsteblogpost her på Creative Commons bloggen.

Foto: Nitusind.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.