Vis din support til Creative Commons og online delekultur

Med året på hæld er det endnu engang tid til at kigge tilbage over året der gik. Et år hvor Creative Commons værktøjerne blev brugt på millioner af nye værker, og Creative Commons’ globale community hjalp tusindvis af kreative skabere dele deres arbejde med hele verden – indenfor blandt andet kunst, forskning, uddannelsesmaterialer, kultur og idéer generelt. Faktisk rundede antallet af CC-licenserede værker 880 mio. i år, og i løbet af 2015 vil vi ramme hele 1 milliard værker. Fantastisk. Dette og meget mere kan du læse mere om i den nyligt publicerede rapport fra Creative Commons, State of the Commons (som foreløbigt er blev oversat til 12 sprog, inklusiv dansk).

Creative Commons er en lille organisation, som bruger resourcer på at promovere brugen af åbne licenser over hele verden, uddanne og informere politiske beslutningstagere, skabe og vedligeholde online deleplatforme og ikke mindst stimulere og hele tiden udvide det globale Creative Commons community.  Creative Commons drives udelukkende på donationer, og antallet af små donationer er direkte afgørende for hvor meget eller hvor lidt arbejde Creative Commons kan lave for at give alle i verden adgang til den kreative fælled af viden.

websitebanner_red

Hvis du støtter op om denne vision og Creative Commons’ arbejde – vi kalder det #SharingEveryday – så overvej at give en lille julegave i form af et bidrag og sprede ordet. Giv en julegave fra Danmark til det globale Creative Commons community!

Donér til Creative Commons — #SharingEveryday!

Glædelig jul og godt nytår til jer alle fra det danske Creative Commons team 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *