Nyt Creative Commons mixtape – skal din musik med?

cc10_mixtape_300Nogen husker måske det mixtape som Creative Commons Europe lavede til til Creative Commons 10-års jubilæum i 2010?

Det er der nu taget initiativ til at gentage, og idéen er denne gang ikke blot inkludere musik fra Europa, men derimod fra hele verden: Asiatiske toner, Afrikanske vibes, det arabiske musikunivers, sydamerikanske clubbing-numre og europæisk diversitet. Sidstnævnte håber vi i Creative Commons Danmark at vi kan bidrage med danske toner til, så derfor inviterer vi hermed alle musikere eller musikfans som ønsker at nominere et nummer, til at kontakte os. Dette sker ved at sende en email til info (a) creativecommons (dot) dk med link til det nummer du ønsker at nominere. Kriteriet er naturligvis at nummeret er udgivet under Creative Commons licens.

Hvert land kan deltage med op til 2 numre, og hvis vi modtager mere end 2 bidrag laver vi en online afstemning. Deadline for indsendelse er 10. december kl. 12.00. Eventuel afstemning vil blive lanceret samme eftermiddag og løbe indtil d. 12. december, hvor vi skal give endelig besked om danske bidrag.

Det skal siges at dette er et græsrodsprojekt blandt frivillige Creative Commons aktivister fra hele verden. Det betyder at vi hverken har professionelle teknikere eller finansielle midler at bruge på projektet – det er blot et initiativ vi ønsker at lave fordi vi elsker musik og Creative Commons. På forhånd tak til musikere som har lyst til at være med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *