Creative Commons Danmark til Folkemødet 2015

folkemødet15Creative Commons Danmark deltager i disse dage i Folkemødet på Bornholm, hvor mere end 25.000 mennesker henover weekenden diskuterer politik, kultur, erhverv og meget andet. Kom og mød os!

Generelt er deling og deleøkonomi et stort tema i mange af de mere end 2.600 foredrag, workshops, paneldiskussioner og andre events som er i Folkemødets imponerende omfangsrige program. Creative Commons Denmark er i programmet til én af dem, nemlig Bibzonen (Statsbibliotekets) session “Sharing Is Caring” lørdag kl. 13. Her vil CC Danmark’s Christian Villum sidde i et panel der skal diskutere kulturarv og kulturformidling for biblioteker og andre såkaldt “GLAM”-institutioner (GLAM er international forkortelse for “galleries, libraries, archives and museums”). I panelet sidder også Berit Anne Larsen fra Statens Museum for Kunst, Jeppe Bjørn fra Lyngby-Taarsbæk Bibliotekerne – og panelet modereres af Michel Steen-Hansen, der er direktør for Danmarks Bibliotekstforening.

Læs mere om arrangementet her – og kig forbi hvis du er på Bornholm i disse dage.

 

 

One thought on “Creative Commons Danmark til Folkemødet 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *