Annoncering af 2017 Creative Commons Global Summit

CC Korea, Global Summit 2015, CC-BY 2.0
CC Korea, Global Summit 2015, CC-BY 2.0

Næste Creative Commons Global Summit bliver afholdt i Toronto i april næste år.

Creative Commons Global Summit, som afholdes hvert andet år, er den officielle konference for det globale Creative Commons community. Her samles ikke blot hele verdens CC-entusiaster og involverede, men også et bredere publikum fra en bred vifte af felter og brancher for at diskutere verdens digitale nutid og fremtid. I den officielle annoncering fra Creative Commons hovedkvarteret i San Francisco lyder det:

“We’re pleased to announce that the next Creative Commons Global Summit will take place in Toronto, Canada from April 28-30, 2017. This vital event will gather a global community of technologists, academics, activists, creatives, and legal experts to work together on the expansion and growth of the commons, open knowledge, and free culture for all. Previous summits were held in Seoul (2015), Buenos Aires (2013), and Warsaw (2011). As one of the most multicultural cities in the world, Toronto is a perfect location for this important meeting of the top minds in our field.”

CC Danmark har deltaget i flere Global Summits, senest i 2015 i Seoul i Sydkorea, og forventer også at deltage i 2017 i Toronto. Dette er som altid en mulighed for at møde nye ansigter i netværket, og ikke mindst diskutere aktuelle muligheder og udfordringer med verdens fremmeste aktører indenfor felter såsom åben kunst og kultur, uddannelse, forskning, teknologi og ikke mindst det politiske felt.

Såfremt der skulle være læsere af CC Danmark bloggen der har forslag til emner, som vi skal præsentere for eller diskutere med det globale community til april, så skriv endelig til os.

Læs hele den officielle Creative Commons Global Summit annoncering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.