CC Danmark til Creative Commons Global Summit i Canada

Denne kommende weekend tager CC Danmark til Toronto for at deltage i Creative Commons Global Summit, et event som hvert andet år samler det globale Creative Commons community til en konference om de udfordringer og muligheder som fremtiden bringer.

Fra CC Danmarks side er det Public Lead Christian Villum og Educational Advisor Peter Leth. Foruden møder og networking med de øvrige deltagere vil førstnævnte endvidere indgå i ét af konferencens paneldiskussioner om nye forretningsmodeller for open source hardware: “Share or Die: Is future manufacturing open source?“, som bla. bygger på Dansk Designs Centers (og dermed Christians) arbejde på REMODEL-programmet.

Hele programmet kan ses her: Creative Commons Global Summit program. Hvis du læser dette og har emner, som du synes vi bør tage op til diskussion med det globale community, så send det til os på info (a) creativecommons (dot) dk eller via Twitter direkte til Peter eller Christian.

CC Danmarks deltagelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.