Dansk forlag udgiver bog om Creative Commons-baserede forretningsmodeller

Det nye danske forlag Ctrl+Alt+Delete Books udgiver i den kommende uge en bog for Creative Commons: ‘Made With Creative Commons’, som er skrevet af to af organisationens fremtrædende ansatte, Sarah Hinchliff Pearson og Paul Stacey. 

‘Made With Creative Commons’ er en bog om deling, og udspringer af en særdeles succesrig Kickstarter-kampagne, som Sarah og Paul gennemførte sidste år. Bogen handler om deling af tekst, musik, data, kunst og sætter fokus på nogle af de mennesker, organisationer og virksomheder i hele verden, som deler deres indhold ved hjælp af Creative Commons licenser, og derudover opfordrer offentligheden til at genanvende, kopiere og bearbejde deres værker. Disse værker er ‘Made With Creative Commons’.

Men hvis de giver deres indhold væk gratis, hvordan tjener de så penge?

Det er det spørgsmål som denne bog har til formål at besvare. Den indeholder 24 eksempler på forskellige måder at ernære sig på ved at dele sit indhold. Den indeholder læring om, hvordan man tjener penge, men også om, hvad deling virkelig går ud på – hvorfor vi gør det, og hvordan det kan bidrage til i økonomien og i verden i det hele taget. Fuld af praktiske tips og inspirerende historier er ‘Made With Creative Commons’ en bog som viser dig hvad det virkelig vil sige at dele.

‘Made With Creative Commons’ udkommer d. 5. maj 2017 – læs mere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.